Ertuğrul Özkök Hürriyet gazetesinde yayımlanan köşe yazısının ilgili bölümünde şöyle buyurmuş: “Ben dünyadaki 68’i büyük bir devrim olarak gördüm, ama Türkiye’nin 68’ini...
Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğretmen atamalarının sonuçlarını açıklamasının ardından, Çorum’da bir öğretmen ataması gerçekleşmediği için hayatına son verdi. Bir yanıyla ALES sınav sonuçlarında...
Kartal’da bir binanın çökmesi ile enkaz altında kalan onlarca yurttaşımızın yaşadığı ülkemizin acı ve somut gerçeğinin en yalın halidir. Müteahhitlerin kâr hırsının,...
ODTÜ’de yaşanan gelişmeler ve Recep Tayyip Erdoğan’ın ODTÜ’de yaptığı konuşmaya ilişkin açıklamamızdır. Geçtiğimiz günlerde, ODTÜ’de gerçekleştirilecek olan Aykut Kence Evrim Konferansı’nın, bir...
16 Ocak tarihinde Ankara’da 5 işçi işyerinde çıkan yangınla yaşamını yitirmişken, dün Tuzla Tersanesi’nde bakımı yapılan bir akaryakıt gemisinde çıkan yangında 11...
ABD destekli darbe girişimine karşı Venezuela halkının yanındayız! 20 Mayıs’ta %68 oyla Venezuela Devlet Başkanlığı seçimlerini ilk turda kazanan Maduro’ya karşı emperyalizmin...
Ortadoğu’da yaşanan yıkım ve savaşın baş müsebbibi ABD emperyalizmidir. ABD emperyalizminin, radikal ya da ılımlı olsun siyasal İslamcılar eliyle Ortadoğu’da hayata geçirmeye...
Üniversite denildiğinde bilimin, aydınlanmanın, felsefenin, sanatın akla gelmesi gerekir. Ülkemizde ise, mezun olduğunda işsizlikle boğuşan, atanamadığı için intihar eden, kendi mesleği dışında...