Bir dizi gazetecinin ortaya koyduÄŸu ve geçmiÅŸte AKP-MHP destekçisi olan Sedat Peker’in itiraflarıyla gündeme gelen iddialar ciddidir. “”Anayasa hocası”” ve baÅŸkanlık rejiminin hukuki mimarı olarak bilinen Burhan Kuzu hakkındaki iddialar büyük suçlamalardır. Adli Tıp Kurumu’ndan sahte belge çıkartmaktan rüşvet almaya, siyasi nüfuz kullanarak mahkeme kararları çıkartmaktan suç örgütlerini korumaya kadar ortaya atılan iddialar hakkında gereÄŸi yapılmalıdır.
İtiraf ve iddialar, müteveffa Burhan Kuzu’nun şahsi suçları olarak görülemez, ortada bir dizi AKP yöneticisinin de adının geçtiği örgütlü suç bulunmaktadır.
Şahsi suçlar olsa dahi, AKP, AKP kurucusu ve AKP adına Meclis Komisyonu başkanlığı yapmış kendi milletvekili hakkında açıklama yapmalıdır! Ortaya atılan iddialar, Burhan Kuzu ile mezara gömülmek istenmektedir, ancak bu iddiaların muhatabı AKP’dir!
Bu iddialara konu olan Adli Tıp Kurumu, yargı üyeleri ve siyasi erk sahipleri derhal soruşturmalıdır!